workshop cocktail shaken


Cocktailworkshop op locatie|
Cocktail verjaardagsfeest gezellig bij je thuis|
cocktail teambuilding op een zelf gekozen locatieworkshop cocktail shaken op locatie|
verjaardagsfeest met cocktails shaken,
teambuilding op locatie, vrijgezellenfeest op locatie, bedrijfsuitje op locatie, vriendinnenuitje op locatie met cocktailshakenworkshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Een workshop met zonnige muziek, een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen shaken, maken, mixen. Dat mag je verwachten van onze cocktail workshops voor een vrolijke middag of avond. Djembe Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktail met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.Met onze cocktailworkshop leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Kids cocktailworkshop en kids cocktailpartyDjembe Events biedt aan alle leeftijdscategorieën de gelegenheid om naar eigen smaak diverse alcoholvrije cocktails te maken uit alle delen van de wereld, Afrikaanse cocktails, Amerikaanse cocktails, Braziliaanse cocktails, Caribische cocktails, Jamaicaanse cocktails,
Zuid-Amerikaanse cocktails
en veel meer.Djembe Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze cocktail avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een salsa workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een salsaworkshop of een diner met workshop cocktails shaken.


Natuurlijk leer je hoe de cocktails gemaakt moet worden, maar onze cocktail workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte cocktailworkshop, cocktails shaken workshop ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze cocktails workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

België:
Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de cocktails maken, cocktails mixen of cocktails shaken workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.
Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembe Events alles in huis om een spetterend cocktail feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen, djembe spelen, buikdans, bollywood dans, line dancing enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailshaken workshop.
Korte omschrijving cocktail shaken
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekkerHet woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.


Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktailshaken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.Tijdens de cocktail shaken workshop worden alleen cocktails gemaakt met behulp van een shaker en een mixglas. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat er veel cocktails worden gemaakt in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van zoveel mogelijk verschillende cocktails en niet zozeer op de algemene techniek van het maken van cocktails . Voor mensen die binnen no time aangeschoten willen worden is de workshop cocktail shaken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Djembé Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Djembé Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail shakers/docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
-Workshop cocktailshaken zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene informatie over de workshop cocktailshaken:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktail shaken workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktailshaken:Mini- Cocktailshaken (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit jullie 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- Cocktailshaken (90 minuten)
In 1,5 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye, Harvey Wallbanger, Blue Hawaii en meer...... Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en wordt de samenstelling van de cocktails uitgebreid.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit jullie 3 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Luxe- Cocktailshaken (120 minuten)
In 2 uur tijd leren jullie zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye, Harvey Wallbanger, Blue Hawaii, Batida Maracuja, Storm at Sea en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit jullie 4 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsadansen en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktails shaken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@djembeamsterdam.nl


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+31 (0)612925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke cocktailshakenworkshop landelijk op locatie:
Djembé Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een cocktailshakenworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop cocktails shaken op locatie of workshop cocktailshaken bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.
DAE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in Amsterdam, Afrikaanse dans workshop in Rotterdam, Afrikaanse dans workshop in Den Haag, Afrikaanse dans workshop in Utrecht, Afrikaanse dans workshop in Eindhoven, Afrikaanse dans workshop in Tilburg, Afrikaanse dans workshop in Groningen, Afrikaanse dans workshop in Almere, Afrikaanse dans workshop in Breda, Afrikaanse dans workshop in Nijmegen, Afrikaanse dans workshop in Enschede, Afrikaanse dans workshop in Apeldoorn, Afrikaanse dans workshop in Haarlem, Afrikaanse dans workshop in Arnhem, Afrikaanse dans workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in Antwerpen, Afrikaanse dans workshop in Brussel, Afrikaanse dans workshop in Aalst, Afrikaanse dans workshop in Gent, Afrikaanse dans workshop in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans workshop in Hasselt, Afrikaanse dans workshop in Brugge, Afrikaanse dans workshop in Oostende, Afrikaanse dans workshop in Leuven, Afrikaanse dans workshop in Tongeren, Afrikaanse dans workshop in Dendermonde, Afrikaanse dans workshop in Turnhout, Afrikaanse dans workshop in Kortrijk, Afrikaanse dans workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
Braziliaanse dans Axé workshop in Amsterdam, Braziliaanse dans Axé workshop in Rotterdam, Braziliaanse dans Axé workshop in Den Haag, Braziliaanse dans Axé workshop in Utrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Eindhoven, Braziliaanse dans Axé workshop in Tilburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Groningen, Braziliaanse dans Axé workshop in Almere, Braziliaanse dans Axé workshop in Breda, Braziliaanse dans Axé workshop in Nijmegen, Braziliaanse dans Axé workshop in Enschede, Braziliaanse dans Axé workshop in Apeldoorn, Braziliaanse dans Axé workshop in Haarlem, Braziliaanse dans Axé workshop in Arnhem, Braziliaanse dans Axé workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
Braziliaanse dans Axé workshop in Antwerpen, Braziliaanse dans Axé workshop in Brussel, Braziliaanse dans Axé workshop in Aalst, Braziliaanse dans Axé workshop in Gent, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint-Niklaas, Braziliaanse dans Axé workshop in Hasselt, Braziliaanse dans Axé workshop in Brugge, Braziliaanse dans Axé workshop in Oostende, Braziliaanse dans Axé workshop in Leuven, Braziliaanse dans Axé workshop in Tongeren, Braziliaanse dans Axé workshop in Dendermonde, Braziliaanse dans Axé workshop in Turnhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Kortrijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
Indische dans bollywood workshop in Amsterdam, Indische dans bollywood workshop in Rotterdam, Indische dans bollywood workshop in Den Haag, Indische dans bollywood workshop in Utrecht, Indische dans bollywood workshop in Eindhoven, Indische dans bollywood workshop in Tilburg, Indische dans bollywood workshop in Groningen, Indische dans bollywood workshop in Almere, Indische dans bollywood workshop in Breda, Indische dans bollywood workshop in Nijmegen, Indische dans bollywood workshop in Enschede, Indische dans bollywood workshop in Apeldoorn, Indische dans bollywood workshop in Haarlem, Indische dans bollywood workshop in Arnhem, Indische dans bollywood workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
Indische dans bollywood workshop in Antwerpen, Indische dans bollywood workshop in Brussel, Indische dans bollywood workshop in Aalst, Indische dans bollywood workshop in Gent, Indische dans bollywood workshop in Sint-Niklaas, Indische dans bollywood workshop in Hasselt, Indische dans bollywood workshop in Brugge, Indische dans bollywood workshop in Oostende, Indische dans bollywood workshop in Leuven, Indische dans bollywood workshop in Tongeren, Indische dans bollywood workshop in Dendermonde, Indische dans bollywood workshop in Turnhout, Indische dans bollywood workshop in Kortrijk, Indische dans bollywood workshop in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdam, buikdans workshop in Rotterdam, buikdans workshop in Den Haag, buikdans workshop in Utrecht, buikdans workshop in Eindhoven, buikdans workshop in Tilburg, buikdans workshop in Groningen, buikdans workshop in Almere, buikdans workshop in Breda, buikdans workshop in Nijmegen, buikdans workshop in Enschede, buikdans workshop in Apeldoorn, buikdans workshop in Haarlem, buikdans workshop in Arnhem, buikdans workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpen, buikdans workshop in Brussel, buikdans workshop in Aalst, buikdans workshop in Gent, buikdans workshop in Sint-Niklaas, buikdans workshop in Hasselt, buikdans workshop in Brugge, buikdans workshop in Oostende, buikdans workshop in Leuven, buikdans workshop in Tongeren, buikdans workshop in Dendermonde, buikdans workshop in Turnhout, buikdans workshop in Kortrijk, buikdans workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN
cocktails shaken workshop in Amsterdam, cocktails shaken workshop in Rotterdam, cocktails shaken workshop in Den Haag, cocktails shaken workshop in Utrecht, cocktails shaken workshop in Eindhoven, cocktails shaken workshop in Tilburg, cocktails shaken workshop in Groningen, cocktails shaken workshop in Almere, cocktails shaken workshop in Breda, cocktails shaken workshop in Nijmegen, cocktails shaken workshop in Enschede, cocktails shaken workshop in Apeldoorn, cocktails shaken workshop in Haarlem, cocktails shaken workshop in Arnhem, cocktails shaken workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN
cocktails shaken workshop in Antwerpen, cocktails shaken workshop in Brussel, cocktails shaken workshop in Aalst, cocktails shaken workshop in Gent, cocktails shaken workshop in Sint-Niklaas, cocktails shaken workshop in Hasselt, cocktails shaken workshop in Brugge, cocktails shaken workshop in Oostende, cocktails shaken workshop in Leuven, cocktails shaken workshop in Tongeren, cocktails shaken workshop in Dendermonde, cocktails shaken workshop in Turnhout, cocktails shaken workshop in Kortrijk, cocktails shaken workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
cocktails mixen workshop in Amsterdam, cocktails mixen workshop in Rotterdam, cocktails mixen workshop in Den Haag, cocktails mixen workshop in Utrecht, cocktails mixen workshop in Eindhoven, cocktails mixen workshop in Tilburg, cocktails mixen workshop in Groningen, cocktails mixen workshop in Almere, cocktails mixen workshop in Breda, cocktails mixen workshop in Nijmegen, cocktails mixen workshop in Enschede, cocktails mixen workshop in Apeldoorn, cocktails mixen workshop in Haarlem, cocktails mixen workshop in Arnhem, cocktails mixen workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
cocktails mixen workshop in Antwerpen, cocktails mixen workshop in Brussel, cocktails mixen workshop in Aalst, cocktails mixen workshop in Gent, cocktails mixen workshop in Sint-Niklaas, cocktails mixen workshop in Hasselt, cocktails mixen workshop in Brugge, cocktails mixen workshop in Oostende, cocktails mixen workshop in Leuven, cocktails mixen workshop in Tongeren, cocktails mixen workshop in Dendermonde, cocktails mixen workshop in Turnhout, cocktails mixen workshop in Kortrijk, cocktails mixen workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
country line dance workshop in Amsterdam, country line dance workshop in Rotterdam, country line dance workshop in Den Haag, country line dance workshop in Utrecht, country line dance workshop in Eindhoven, country line dance workshop in Tilburg, country line dance workshop in Groningen, country line dance workshop in Almere, country line dance workshop in Breda, country line dance workshop in Nijmegen, country line dance workshop in Enschede, country line dance workshop in Apeldoorn, country line dance workshop in Haarlem, country line dance workshop in Arnhem, country line dance workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
country line dance workshop in Antwerpen, country line dance workshop in Brussel, country line dance workshop in Aalst, country line dance workshop in Gent, country line dance workshop in Sint-Niklaas, country line dance workshop in Hasselt, country line dance workshop in Brugge, country line dance workshop in Oostende, country line dance workshop in Leuven, country line dance workshop in Tongeren, country line dance workshop in Dendermonde, country line dance workshop in Turnhout, country line dance workshop in Kortrijk, country line dance workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdam, djembe workshop in Rotterdam, djembe workshop in Den Haag, djembe workshop in Utrecht, djembe workshop in Eindhoven, djembe workshop in Tilburg, djembe workshop in Groningen, djembe workshop in Almere, djembe workshop in Breda, djembe workshop in Nijmegen, djembe workshop in Enschede, djembe workshop in Apeldoorn, djembe workshop in Haarlem, djembe workshop in Arnhem, djembe workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpen, djembe workshop in Brussel, djembe workshop in Aalst, djembe workshop in Gent, djembe workshop in Sint-Niklaas, djembe workshop in Hasselt, djembe workshop in Brugge, djembe workshop in Oostende, djembe workshop in Leuven, djembe workshop in Tongeren, djembe workshop in Dendermonde, djembe workshop in Turnhout, djembe workshop in Kortrijk, djembe workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
limbo workshop in Amsterdam, limbo workshop in Rotterdam, limbo workshop in Den Haag, limbo workshop in Utrecht, limbo workshop in Eindhoven, limbo workshop in Tilburg, limbo workshop in Groningen, limbo workshop in Almere, limbo workshop in Breda, limbo workshop in Nijmegen, limbo workshop in Enschede, limbo workshop in Apeldoorn, limbo workshop in Haarlem, limbo workshop in Arnhem, limbo workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
limbo workshop in Antwerpen, limbo workshop in Brussel, limbo workshop in Aalst, limbo workshop in Gent, limbo workshop in Sint-Niklaas, limbo workshop in Hasselt, limbo workshop in Brugge, limbo workshop in Oostende, limbo workshop in Leuven, limbo workshop in Tongeren, limbo workshop in Dendermonde, limbo workshop in Turnhout, limbo workshop in Kortrijk, limbo workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_MERENGUE
Dominikaanse dans merengue workshop in Amsterdam, Dominikaanse dans merengue workshop in Rotterdam, Dominikaanse dans merengue workshop in Den Haag, Dominikaanse dans merengue workshop in Utrecht, Dominikaanse dans merengue workshop in Eindhoven, Dominikaanse dans merengue workshop in Tilburg, Dominikaanse dans merengue workshop in Groningen, Dominikaanse dans merengue workshop in Almere, Dominikaanse dans merengue workshop in Breda, Dominikaanse dans merengue workshop in Nijmegen, Dominikaanse dans merengue workshop in Enschede, Dominikaanse dans merengue workshop in Apeldoorn, Dominikaanse dans merengue workshop in Haarlem, Dominikaanse dans merengue workshop in Arnhem, Dominikaanse dans merengue workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_MERENGUE
Dominikaanse dans merengue workshop in Antwerpen, Dominikaanse dans merengue workshop in Brussel, Dominikaanse dans merengue workshop in Aalst, Dominikaanse dans merengue workshop in Gent, Dominikaanse dans merengue workshop in Sint-Niklaas, Dominikaanse dans merengue workshop in Hasselt, Dominikaanse dans merengue workshop in Brugge, Dominikaanse dans merengue workshop in Oostende, Dominikaanse dans merengue workshop in Leuven, Dominikaanse dans merengue workshop in Tongeren, Dominikaanse dans merengue workshop in Dendermonde, Dominikaanse dans merengue workshop in Turnhout, Dominikaanse dans merengue workshop in Kortrijk, Dominikaanse dans merengue workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
paaldans workshop in Amsterdam, paaldans workshop in Rotterdam, paaldans workshop in Den Haag, paaldans workshop in Utrecht, paaldans workshop in Eindhoven, paaldans workshop in Tilburg, paaldans workshop in Groningen, paaldans workshop in Almere, paaldans workshop in Breda, paaldans workshop in Nijmegen, paaldans workshop in Enschede, paaldans workshop in Apeldoorn, paaldans workshop in Haarlem, paaldans workshop in Arnhem, paaldans workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
paaldans workshop in Antwerpen, paaldans workshop in Brussel, paaldans workshop in Aalst, paaldans workshop in Gent, paaldans workshop in Sint-Niklaas, paaldans workshop in Hasselt, paaldans workshop in Brugge, paaldans workshop in Oostende, paaldans workshop in Leuven, paaldans workshop in Tongeren, paaldans workshop in Dendermonde, paaldans workshop in Turnhout, paaldans workshop in Kortrijk, paaldans workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_REGGAETON
reggaeton workshop in Amsterdam, reggaeton workshop in Rotterdam, reggaeton workshop in Den Haag, reggaeton workshop in Utrecht, reggaeton workshop in Eindhoven, reggaeton workshop in Tilburg, reggaeton workshop in Groningen, reggaeton workshop in Almere, reggaeton workshop in Breda, reggaeton workshop in Nijmegen, reggaeton workshop in Enschede, reggaeton workshop in Apeldoorn, reggaeton workshop in Haarlem, reggaeton workshop in Arnhem, reggaeton workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_REGGAETON
reggaeton workshop in Antwerpen, reggaeton workshop in Brussel, reggaeton workshop in Aalst, reggaeton workshop in Gent, reggaeton workshop in Sint-Niklaas, reggaeton workshop in Hasselt, reggaeton workshop in Brugge, reggaeton workshop in Oostende, reggaeton workshop in Leuven, reggaeton workshop in Tongeren, reggaeton workshop in Dendermonde, reggaeton workshop in Turnhout, reggaeton workshop in Kortrijk, reggaeton workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdam, salsa workshop in Rotterdam, salsa workshop in Den Haag, salsa workshop in Utrecht, salsa workshop in Eindhoven, salsa workshop in Tilburg, salsa workshop in Groningen, salsa workshop in Almere, salsa workshop in Breda, salsa workshop in Nijmegen, salsa workshop in Enschede, salsa workshop in Apeldoorn, salsa workshop in Haarlem, salsa workshop in Arnhem, salsa workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpen, salsa workshop in Brussel, salsa workshop in Aalst, salsa workshop in Gent, salsa workshop in Sint-Niklaas, salsa workshop in Hasselt, salsa workshop in Brugge, salsa workshop in Oostende, salsa workshop in Leuven, salsa workshop in Tongeren, salsa workshop in Dendermonde, salsa workshop in Turnhout, salsa workshop in Kortrijk, salsa workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
Braziliaanse dans samba workshop in Amsterdam, Braziliaanse dans samba workshop in Rotterdam, Braziliaanse dans samba workshop in Den Haag, Braziliaanse dans samba workshop in Utrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Eindhoven, Braziliaanse dans samba workshop in Tilburg, Braziliaanse dans samba workshop in Groningen, Braziliaanse dans samba workshop in Almere, Braziliaanse dans samba workshop in Breda, Braziliaanse dans samba workshop in Nijmegen, Braziliaanse dans samba workshop in Enschede, Braziliaanse dans samba workshop in Apeldoorn, Braziliaanse dans samba workshop in Haarlem, Braziliaanse dans samba workshop in Arnhem, Braziliaanse dans samba workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
Braziliaanse dans samba workshop in Antwerpen, Braziliaanse dans samba workshop in Brussel, Braziliaanse dans samba workshop in Aalst, Braziliaanse dans samba workshop in Gent, Braziliaanse dans samba workshop in Sint-Niklaas, Braziliaanse dans samba workshop in Hasselt, Braziliaanse dans samba workshop in Brugge, Braziliaanse dans samba workshop in Oostende, Braziliaanse dans samba workshop in Leuven, Braziliaanse dans samba workshop in Tongeren, Braziliaanse dans samba workshop in Dendermonde, Braziliaanse dans samba workshop in Turnhout, Braziliaanse dans samba workshop in Kortrijk, Braziliaanse dans samba workshop in Mechelen.

DAE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdam, streetdance workshop in Rotterdam, streetdance workshop in Den Haag, streetdance workshop in Utrecht, streetdance workshop in Eindhoven, streetdance workshop in Tilburg, streetdance workshop in Groningen, streetdance workshop in Almere, streetdance workshop in Breda, streetdance workshop in Nijmegen, streetdance workshop in Enschede, streetdance workshop in Apeldoorn, streetdance workshop in Haarlem, streetdance workshop in Arnhem, streetdance workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpen, streetdance workshop in Brussel, streetdance workshop in Aalst, streetdance workshop in Gent, streetdance workshop in Sint-Niklaas, streetdance workshop in Hasselt, streetdance workshop in Brugge, streetdance workshop in Oostende, streetdance workshop in Leuven, streetdance workshop in Tongeren, streetdance workshop in Dendermonde, streetdance workshop in Turnhout, streetdance workshop in Kortrijk, streetdance workshop in Mechelen.


DAE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
striptease dance workshop in Amsterdam, striptease dance workshop in Rotterdam, striptease dance workshop in Den Haag, striptease dance workshop in Utrecht, striptease dance workshop in Eindhoven, striptease dance workshop in Tilburg, striptease dance workshop in Groningen, striptease dance workshop in Almere, striptease dance workshop in Breda, striptease dance workshop in Nijmegen, striptease dance workshop in Enschede, striptease dance workshop in Apeldoorn, striptease dance workshop in Haarlem, striptease dance workshop in Arnhem, striptease dance workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
striptease dance workshop in Antwerpen, striptease dance workshop in Brussel, striptease dance workshop in Aalst, striptease dance workshop in Gent, striptease dance workshop in Sint-Niklaas, striptease dance workshop in Hasselt, striptease dance workshop in Brugge, striptease dance workshop in Oostende, striptease dance workshop in Leuven, striptease dance workshop in Tongeren, striptease dance workshop in Dendermonde, striptease dance workshop in Turnhout, striptease dance workshop in Kortrijk, striptease dance workshop in Mechelen.