Samba Dance workshop


Workshop Braziliaanse dans samba bij je thuis| Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest op locatie| Braziliaanse dans samba workshop op een zelf gekozen locatieBraziliaanse dans samba workshop op locatie| vrijgezellenfeest met Braziliaanse dans samba op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.


Ga je een vrijgezellenfeest op locatie organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Braziliaanse dans samba op locatie?Met onze Braziliaansedans samba leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen samba Braziliaanse dans.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Braziliaanse dans samba . Natuurlijk geniet je van het samba dansen met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails maken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte workshop Braziliaanse dans samba ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze samba dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Afrikaanse dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.

Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Braziliaanse Sambadans workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Samba dans
Braziliaanse dans – Carnavalsfeer – Snelle heupbewegingen–Spectaculair voetenwerkOorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de Braziliaanse dans samba gaat terug naar het begin van de 20ste eeuw en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. Volgens sommigen is het woord “Samba”of “Semba” zelfs van Afrikaanse origine. Het betekent in de Kimbundu en Mgangela talen van Angola buikstoot of umbigada. Het zou gaan om een traditionele krijgsdans waarbij de deelnemers trommelend en zingend in een kring staan.

De buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.


Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Braziliaanse dans Samba.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Braziliaanse Samba muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Djembé Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Djembé Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Samba docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Braziliaanse dans Samba workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Samba workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Samba dans workshopMini- Samba dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Samba dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Sambadans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dansCombinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Samba dansen en daarna een workshop cocktailshaken).

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Braziliaanse dans samba workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Braziliaanse dans samba workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@djembeamsterdam.nl


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+31 (0)612925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke Samba Braziliaanse dansworkshop landelijk op locatie:
Djembé Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een Braziliaanse sambadansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een Braziliaanse dans samba workshop in Antwerpen, Braziliaanse dans samba workshop in Brussel, Braziliaanse dans samba workshop in Aalst, Braziliaanse dans samba workshop in Gent, Braziliaanse dans samba workshop in Sint-Niklaas, Braziliaanse dans samba workshop in Hasselt, Braziliaanse dans samba workshop in Brugge, Braziliaanse dans samba workshop in Oostende, Braziliaanse dans samba workshop in Leuven, Braziliaanse dans samba workshop in Tongeren, Braziliaanse dans samba workshop in Dendermonde, Braziliaanse dans samba workshop in Turnhout, Braziliaanse dans samba workshop in Kortrijk, Braziliaanse dans samba workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop Braziliaanse dans samba op locatie of workshop Braziliaanse dans samba bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

DAE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
Braziliaanse dans samba workshop in Amsterdam, Braziliaanse dans samba workshop in Rotterdam, Braziliaanse dans samba workshop in Den Haag, Braziliaanse dans samba workshop in Utrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Eindhoven, Braziliaanse dans samba workshop in Tilburg, Braziliaanse dans samba workshop in Groningen, Braziliaanse dans samba workshop in Almere, Braziliaanse dans samba workshop in Breda, Braziliaanse dans samba workshop in Nijmegen, Braziliaanse dans samba workshop in Enschede, Braziliaanse dans samba workshop in Apeldoorn, Braziliaanse dans samba workshop in Haarlem, Braziliaanse dans samba workshop in Arnhem, Braziliaanse dans samba workshop in Amersfoort, Braziliaanse dans samba workshop in Zaanstad, Braziliaanse dans samba workshop in Zaandam, Braziliaanse dans samba workshop in Haarlemmermeer, Braziliaanse dans samba workshop in Hoofddorp, Braziliaanse dans samba workshop in 's-Hertogenbosch, Braziliaanse dans samba workshop in Zoetermeer, Braziliaanse dans samba workshop in Zwolle, Braziliaanse dans samba workshop in Maastricht, Braziliaanse dans samba workshop in Leiden, Braziliaanse dans samba workshop in Dordrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Ede, Braziliaanse dans samba workshop in Emmen, Braziliaanse dans samba workshop in Westland, Braziliaanse dans samba workshop in Naaldwijk, Braziliaanse dans samba workshop in Venlo, Braziliaanse dans samba workshop in Delft, Braziliaanse dans samba workshop in Deventer, Braziliaanse dans samba workshop in Leeuwarden, Braziliaanse dans samba workshop in Alkmaar, Braziliaanse dans samba workshop in Sittard-Geleen, Braziliaanse dans samba workshop in Helmond, Braziliaanse dans samba workshop in Heerlen, Braziliaanse dans samba workshop in Hilversum, Braziliaanse dans samba workshop in Oss, Braziliaanse dans samba workshop in Amstelveen, Braziliaanse dans samba workshop in Súdwest-Fryslân, Braziliaanse dans samba workshop in Sneek, Braziliaanse dans samba workshop in Hengelo, Braziliaanse dans samba workshop in Purmerend, Braziliaanse dans samba workshop in Roosendaal, Braziliaanse dans samba workshop in Schiedam, Braziliaanse dans samba workshop in Lelystad, Braziliaanse dans samba workshop in Alphen aan den Rijn, Braziliaanse dans samba workshop in Almelo, Braziliaanse dans samba workshop in Leidschendam, Braziliaanse dans samba workshop in Voorburg, Braziliaanse dans samba workshop in Spijkenisse, Braziliaanse dans samba workshop in Hoorn, Braziliaanse dans samba workshop in Gouda, Braziliaanse dans samba workshop in Vlaardingen, Braziliaanse dans samba workshop in Alblasserdam, Braziliaanse dans samba workshop in Albrandswaard, Braziliaanse dans samba workshop in Alphen aan den Rijn, Braziliaanse dans samba workshop in Barendrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Bergambacht, Braziliaanse dans samba workshop in Bernisse, Braziliaanse dans samba workshop in Binnenmaas, Braziliaanse dans samba workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Braziliaanse dans samba workshop in Boskoop, Braziliaanse dans samba workshop in Brielle, Braziliaanse dans samba workshop in Capelle aan den Ijssel, Braziliaanse dans samba workshop in Cromstrijen, Braziliaanse dans samba workshop in Delft, Braziliaanse dans samba workshop in Dirksland, Braziliaanse dans samba workshop in Dordrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Giessenlanden, Braziliaanse dans samba workshop in Goedereede, Braziliaanse dans samba workshop in Gorinchem, Braziliaanse dans samba workshop in Gouda, Braziliaanse dans samba workshop in Graafstroom, Braziliaanse dans samba workshop in Den Haag, Braziliaanse dans samba workshop in Hardinxveld-Giessendam, Braziliaanse dans samba workshop in Hellevoetsluis, Braziliaanse dans samba workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Braziliaanse dans samba workshop in Hillegom, Braziliaanse dans samba workshop in Kaag en Braassem, Braziliaanse dans samba workshop in Katwijk, Braziliaanse dans samba workshop in Korendijk, Braziliaanse dans samba workshop in Krimpen aan den Ijssel, Braziliaanse dans samba workshop in Lansingerland, Braziliaanse dans samba workshop in Leerdam, Braziliaanse dans samba workshop in Leiden, Braziliaanse dans samba workshop in Leiderdorp, Braziliaanse dans samba workshop in Leidschendam-Voorburg, Braziliaanse dans samba workshop in Liesveld, Braziliaanse dans samba workshop in Lisse, Braziliaanse dans samba workshop in Maassluis, Braziliaanse dans samba workshop in Middelharnis, Braziliaanse dans samba workshop in Midden-Delfland, Braziliaanse dans samba workshop in Nederlek, Braziliaanse dans samba workshop in Nieuw-Lekkerland, Braziliaanse dans samba workshop in Nieuwkoop, Braziliaanse dans samba workshop in Noordwijk, Braziliaanse dans samba workshop in Noordwijkerhout, Braziliaanse dans samba workshop in Oegstgeest, Braziliaanse dans samba workshop in Oostflakkee, Braziliaanse dans samba workshop in Oud-Beijerland, Braziliaanse dans samba workshop in Ouderkerk, Braziliaanse dans samba workshop in Papendrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Pijnacker-Nootdorp, Braziliaanse dans samba workshop in Ridderkerk, Braziliaanse dans samba workshop in Rijnwoude, Braziliaanse dans samba workshop in Rijswijk, Braziliaanse dans samba workshop in Rotterdam, Braziliaanse dans samba workshop in Schiedam, Braziliaanse dans samba workshop in Schoonhoven, Braziliaanse dans samba workshop in Sliedrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Spijkenisse, Braziliaanse dans samba workshop in Strijen, Braziliaanse dans samba workshop in Teylingen, Braziliaanse dans samba workshop in Vlaardingen, Braziliaanse dans samba workshop in Vlist, Braziliaanse dans samba workshop in Voorschoten, Braziliaanse dans samba workshop in Waddinxveen, Braziliaanse dans samba workshop in Wassenaar, Braziliaanse dans samba workshop in Westland, Braziliaanse dans samba workshop in Westvoorne, Braziliaanse dans samba workshop in Zederik, Braziliaanse dans samba workshop in Zoetermeer, Braziliaanse dans samba workshop in Zoeterwoude, Braziliaanse dans samba workshop in Zuidplas, Braziliaanse dans samba workshop in Zwijndrecht, Braziliaanse dans samba workshop in Aalsmeer, Braziliaanse dans samba workshop in Alkmaar, Braziliaanse dans samba workshop in Amstelveen, Braziliaanse dans samba workshop in Amsterdam, Braziliaanse dans samba workshop in Anna Paulowna, Braziliaanse dans samba workshop in Beemster, Braziliaanse dans samba workshop in Bergen, Braziliaanse dans samba workshop in Beverwijk, Braziliaanse dans samba workshop in Blaricum, Braziliaanse dans samba workshop in Bloemendaal, Braziliaanse dans samba workshop in Bussum, Braziliaanse dans samba workshop in Castricum, Braziliaanse dans samba workshop in Den Helder, Braziliaanse dans samba workshop in Diemen, Braziliaanse dans samba workshop in Drechterland, Braziliaanse dans samba workshop in Edam-Volendam, Braziliaanse dans samba workshop in Enkhuizen, Braziliaanse dans samba workshop in Graft-De Rijp, Braziliaanse dans samba workshop in Haarlem, Braziliaanse dans samba workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Braziliaanse dans samba workshop in Haarlemmermeer, Braziliaanse dans samba workshop in Harenkarspel, Braziliaanse dans samba workshop in Heemskerk, Braziliaanse dans samba workshop in Heemstede, Braziliaanse dans samba workshop in Heerhugowaard, Braziliaanse dans samba workshop in Heiloo, Braziliaanse dans samba workshop in Hilversum, Braziliaanse dans samba workshop in Hoorn,DAE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans samba in Brussel, workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpen, workshop Braziliaanse dans samba in Gent, workshop Braziliaanse dans samba in Charleroi, workshop Braziliaanse dans samba in Luik, workshop Braziliaanse dans samba in Brugge, workshop Braziliaanse dans samba in Namen, workshop Braziliaanse dans samba in Leuven, workshop Braziliaanse dans samba in Bergen, workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen, workshop Braziliaanse dans samba in Aalst, workshop Braziliaanse dans samba in La Louvière, workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, workshop Braziliaanse dans samba in Hasselt, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaas, workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, workshop Braziliaanse dans samba in Doornik, workshop Braziliaanse dans samba in Genk, workshop Braziliaanse dans samba in Seraing, workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, workshop Braziliaanse dans samba in Moeskroen, workshop Braziliaanse dans samba in Verviers, workshop Braziliaanse dans samba in Dendermonde, workshop Braziliaanse dans samba in Beringen, workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, workshop Braziliaanse dans samba in Vilvoorde, workshop Braziliaanse dans samba in Lokeren, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, workshop Braziliaanse dans samba in Herstal, workshop Braziliaanse dans samba in Geel, workshop Braziliaanse dans samba in Ninove, workshop Braziliaanse dans samba in Halle, workshop Braziliaanse dans samba in Waregem, workshop Braziliaanse dans samba in Châtelet, workshop Braziliaanse dans samba in Ieper, workshop Braziliaanse dans samba in Lier, workshop Braziliaanse dans samba in Lommel, workshop Braziliaanse dans samba in Waver, workshop Braziliaanse dans samba in Binche, workshop Braziliaanse dans samba in Tienen, workshop Braziliaanse dans samba in Menen, workshop Braziliaanse dans samba in Geraardsbergen, workshop Braziliaanse dans samba in Bilzen, workshop Braziliaanse dans samba in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Braziliaanse dans samba in Tongeren, workshop Braziliaanse dans samba in Oudenaarde, workshop Braziliaanse dans samba in Deinze, workshop Braziliaanse dans samba in Aarschot, workshop Braziliaanse dans samba in Aat, workshop Braziliaanse dans samba in Aarlen, workshop Braziliaanse dans samba in Herentals, workshop Braziliaanse dans samba in Izegem, workshop Braziliaanse dans samba in Harelbeke, workshop Braziliaanse dans samba in Nijvel, workshop Braziliaanse dans samba in Zinnik, workshop Braziliaanse dans samba in Andenne, workshop Braziliaanse dans samba in Ronse, workshop Braziliaanse dans samba in Zottegem, workshop Braziliaanse dans samba in Mortsel, workshop Braziliaanse dans samba in Maaseik,


DAE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DAE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.